YouTube & Sociala Medier

Video är bästa sättet att nå ut

YouTube är efter Google världens näst största sökmotor och besökta sidor. I Sverige når YouTube fler tittare än de traditionella TV-kanalerna.  Det vanligaste sättet att komma fram till hur man ska använda tjänster eller produkter är YouTube. Video är bästa sättet att nå ut på YouTube och sociala medier.

YouTube kanaler

Många börjar med enkel utrustning för att komma igång på YouTube och sociala medier. Har du passerat det första stadiet kan vi hjälpa till med produktion, kameror, ljud och ljus i vår studio. Vi hjälper även till med distribution och konceptutveckling.  Är du intresserad, kontakta gärna oss.

Live streama på sociala medier

Live streaming på YouTube och sociala medier är perfekt för produktlanseringar och för att nå ut med nya tjänster till kunder. Du skapar intresse både internt och externt och du kan nå ut globalt. Vi har utrustningen och kompetensen som krävs för att nå ut på ett proffsigt sätt.

Video podcast

Vår studio har möjlighet till bild, vilket passar perfekt för YouTube och sociala medier. Genom mixning av 4 olika kameror skapas ett intressant tempo. Antingen spelas videopodden in eller så streamas den live. YouTube kanaler eller egna kanaler kan användas. Naturligtvis kan ljudfilen användas som en vanlig podd.

Video och live streaming fortsätter växa 

Vi har utrustningen och kompetensen för video och live streaming på YouTube och sociala medier. Kontakta oss om du vill veta mer vad vi gjort och hur vi kan hjälpa till.

LÅT OSS KOMMA I KONTAKT!

Login