Podcasts.

Mediakanaler som växer

Nästan 30% av alla vuxna lyssnar regelbundet på podcasts och antalet växer stadigt. För företag är podcasts utmärkt för profilering, marknadsföring och ett sätt att attrahera nya medarbetare.

Förtutom vanlig podcast har vi även möjlighet till video podcast där du samtidigt även sänder eller spelar in en video. På så sätt kan man skapa en ännu intressantare podd.

Kontakta oss och låt oss ha en diskussion om du är intresserad av att hitta en strategi och nå ut med en podd.

En poddstudio med högsta kvalitet

Vår studio använder samma teknik som de främsta poddarna och radiostationerna i världen. Ljudet är i toppklass och kompressorer skapar det unika ljudet. Ni kan vara flera och hör direkt hur det låter i våra proffslurar. Varför även inte låta någon ringa in till studion?

Video podcasts & YouTube

Vår studio har även möjlighet till bild, vilket kan göra podden ännu mer engagerande. Genom mixning av 4 olika kameror skapas ett intressant tempo. Antingen spelas videopodden in eller så streamas den live. YouTube kanaler eller egna kanaler kan användas. Naturligtvis kan ljudfilen användas som en vanlig podd.

Efterbearbetning & mediakanaler

Bearbetning efteråt är att klippa, optimera ljud och eventuell video och lägga till inslag som musik. Vi hjälper till med mediakanaler som passar och laddar upp filerna. Analysverktyg gör att du kan följa hur det går.

Podcasts och video på sociala kanaler växer snabbt. Vill du vara med?

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vad vi gjort och hur du kan nå ut.

LÅT OSS KOMMA I KONTAKT!

Login