Paketerbjudanden

Streamat halvdagsevent

För team som vill streama event till kunder eller medarbetare. Vi stödjer projektet med design, webb, betalningslösningar och all tänkbar teknik. För utbildningar, konferenser, presentationer.

Utbildningar online

För dig som vill ta fram online-utbildningar till kunder eller medarbetare. Compliance, on-boarding, ledarskap, uppdateringar och säljutbildningar.  Vi har erfarenhet från tusentals produktioner och olika LMS.

Kundevent med 30-5000 deltagare på distans

När du vill ha ett proffsigt kundevent på ca 1-2 timmar. T ex. presentera nya produkter, tjänster eller ge kunskap som ett led i er content marketing. Vi har streamat för upp till 5000 deltagare online och har tekniken och webblösningarna.

Skapande av digitala avatarer

Vi skapar digitala avatarer av föreläsare, företagsledare, lärare så deras digitala avatar kan prata på alla språk inom koncernen, målgruppen för utbildningen eller reklamen.

Hybridevent i konferenslokal

När du har ett större event i en konferenslokal och även vill streama till distansdeltagare, kan vi hjälpa till. Vi har en professionell lösning med kameror, bild- och ljudmixers samt webblösningar. Vi kan även koppla upp presentatörer på andra platser så de kan delta med sina presentationer.

LMS och eventsiter

LMS eller Learning Management Systems är lärplattformar som används för utbildningar. Vår egen plattform används av ett antal utbildningsbolag. För event använder vi vår lösning på Impact Events. Vi har även stor erfarenhet av andra plattformar.