Online-utbildningar

Onlineutbildningar – från bättre till bäst

Utbildningar online eller i kombination med klassrum går till att kunna vara det bästa alternativet. Deltagare upplever större flexibilitet och sparar tid och kostnader. Samma material kan användas för att nå hela organisationen. Vi arbetar med design, pedagogik och framtagning av engagerande utbildningar. Kontakta oss och låt oss ha en diskussion kring hur du framgångsrikt kan digitalisera dina utbildningar och ta dem online.

Specialbyggd studio

Vi har en specialbyggd studio för effektiv produktion av utbildningar – och vi har nu tagit fram 1500 filmer. Vi arbetar med den senaste tekniken och högsta kvalitet i bild och ljud. I utvärderingar nämner kunder speciellt hur duktiga vi är att få dem att koppla av framför kameran. Kontakta gärna oss för en demonstration eller mer information.

Utbildningsdesign är nyckeln till framgång

Blandat lärande och utbildningar online ställer andra krav på utbildningarna.  Accelerera framtagningen genom att dra nytta av våra erfarenheter. Vi har en beprövad modell för hur man designar utbildningar för olika målgrupper. Har du en specifik utbildning kan vi offerera ett totalpaket inklusive webblösningar.

Lärportalen är viktig

Lärportaler eller på engelska LMS, learning management systems, är viktiga för att effektivt kunna nå ut till många användare. Vi har erfarenhet av olika typer av utbildningsportaler och har även ett eget LMS baserat på WordPress. Oavsett vad du söker, kan vi hjälpa dig.

Webbmöten och framtidens klassrum

Utvecklingen går snabbt när det gäller webbmöten och digitalisering av fysiska klassrum. Vi har sedan 2012 arbetat med streamad utbildning och klassrumsutveckling. I början med Adobe Connect och idag även med Zoom och livestreamad utbildning. Vi har även utvecklat lösningar för framtidens klassrum där lektioner streamas live. Från oss kan du även leasa utrustning med full support.

SCORM + Articulate

De filmer vi tar fram kan användas överallt –  inkl SCORM som är ett sätt att konstruera utbildningsplattformar. Vi tar även fram hela utbildningar i publiceringsverktyget Articulate. Om du installerar på ett eget LMS levereras hela utbildningen då som en SCORM-zip fil. Oavsett vilket, kan vi hjälpa till.

lms

Arbetar du med utbildning är digitalisering en verkligt god idé.

Att göra det innebär att fler kan ta del av utbildning till en lägre kostnad. Dessutom sparar deltagaren tid och reskostnader och utbildningen blir mer flexibel. Kontakta oss om du vill veta mer vad vi gjort och hur vi kan hjälpa till.

LÅT OSS KOMMA I KONTAKT!

Login