Om oss.

Vi på Ivystream hjälper bolag att bli framgångsrika genom modern utbildningsproduktion och videokommunikation.

Namnet Ivystream kommer från två engelska ord. Ivy betyder murgröna och stream syftar på strömning av video. I samband med utbildning anspelar Ivy på Ivy League – de åtta amerikanska toppuniversitet där murgrönan kröner de anrika universitetsbyggnaderna.

Vårt ursprung är utbildningsverksamhet där vi redan 2012 började ta fram lösningar för att streama lektioner och tog fram lärportaler. I början arbetade vi mest med livesända lektioner men såg ett stort behov för inspelade lektioner i världsklass – och efter att ha specialbyggt en studio har vi nu producerat över 1500 utbildningsfilmer.

Fokus har mycket varit att tillsammans med våra kunder utveckla lönsamma och intressanta utbildningskoncept, ofta i s.k. blended form.

På senare år har innehållsmarknadsföring, s.k. content marketing, blivit en allt större del av vår verksamhet. I en alltmer digital värld förändrar video sättet vi kommunicerar och kopplar ihop oss. Drygt 80% av all internettrafik är idag video och både volymen och andelen växer kraftigt.

Innehållsmarknadsföring hjälper dig att nå ut till kunder med engagerande innehåll, så att dina affärsmål kan nås.

Tycker du att video och kommunikation är intressant och vill hitta nya, intressanta och lönsamma vägar, tveka inte att kontakta oss.

LÅT OSS KOMMA I KONTAKT!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt