Om oss.

Vi på Ivystream hjälper bolag att bli framgångsrika genom modern utbildningsproduktion och videokommunikation.

Namnet Ivystream kommer från två engelska ord. Ivy betyder murgröna och stream syftar på strömning av video. I samband med utbildning anspelar Ivy på Ivy League – de åtta amerikanska toppuniversitet där murgrönan kröner de anrika universitetsbyggnaderna.

Vårt ursprung är utbildningsverksamhet där vi redan 2012 började ta fram lösningar för att streama lektioner och tog fram lärportaler. I början arbetade vi mest med livesända lektioner men såg ett stort behov för inspelade lektioner i världsklass – och efter att ha specialbyggt en studio har vi nu producerat över 1500 utbildningsfilmer.

Fokus har mycket varit att tillsammans med våra kunder utveckla lönsamma och intressanta utbildningskoncept, ofta i s.k. blended form.

På senare år har innehållsmarknadsföring, s.k. content marketing, blivit en allt större del av vår verksamhet. I en alltmer digital värld förändrar video sättet vi kommunicerar och kopplar ihop oss. Drygt 80% av all internettrafik är idag video och både volymen och andelen växer kraftigt.

Innehållsmarknadsföring hjälper dig att nå ut till kunder med engagerande innehåll, så att dina affärsmål kan nås.

Tycker du att video och kommunikation är intressant och vill hitta nya, intressanta och lönsamma vägar, tveka inte att kontakta oss.

 • THOMAS BENGTSSON
  THOMAS BENGTSSON PRODUCENT, VD, PARTNER

  Thomas ansvarar för produktioner, event och teknikutveckling. Det är även han som coachar de som ska spelas in. Han har tidigare arbetat med digitalisering i utbildningsföretag och läst ekonomi. Mobil 0709-447001.

 • STURE BENGTSSON
  STURE BENGTSSON PARTNER

  Sture hanterar kundkontakterna och arbetar med verksamhetsutveckling genom digitalisering av utbildning och kommunikation. Tidigare erfarenhet som VD i Sverige och internationellt. Nås på mobil 0709-900 555

 • GÖRAN AXHAMRE
  GÖRAN AXHAMRE SENIOR ADVISOR

  Göran tar vara på digitaliseringens möjligheter. Han har bl.a. arbetat internt i ett antal företag med ansvar för internutbildning, t. ex. Swedbank där han i åtta år var ansvarig för Kompetens- och Ledarutveckling. Mobil 076-260 15 05.

LÅT OSS KOMMA I KONTAKT!

Login