0+ kvm
eventlokal & studio
0 personer
sittande & mingel
0 st
4k kameror
0 st
olika scener

Över 200 kvm eventlokal & studio

Du har en idé som du vill förverkliga och vi har erfarenheten av fysiska och digitala event. Vi kan kan hjälpa till med hela projektet, från marknadsföring till catering, webblösning och sändning.

Nu dessutom med en 100 tum stor 4k skärm för professionella presentationer.

Upp till 70 personer

På det övre planet på 150 kvm kan upp till 70 personer mingla och lokalen har även plats för 70 personer vid s.k. biosittning. Vid konferenssittning med bord tar lokalen 36 personer.

Ett stort antal skärmar gör att alla kan se. Den kraftfulla ljudanläggningen är samma typ som på biografer .

Presentera och livestreama

På det övre planet har vi en scen som man kan presentera från. Presentationer kan även livesändas och vi mixar då in presentationen i sändningen och kan växla kameror.

Avancerade green screen studior

Vi har 4 st green-screen studior som gör att digitala bakgrunder kan användas. En finns på de övre planet och används ofta för en s.k. digital host som tar hand om distansdeltagarna. Flera sändningar kan ske samtidigt.

Paneldebatter

Paneldebatter är vanliga och vid hybrid event görs de ofta på scenen eller “panelhörnan” på det övre planet.

Catering

Vid event ingår ofta någon form av förtäring. Vid frukostevent ordnas ofta en enkel frukost t ex från Espresso House. Vid seminarier är wraps vanliga och vi kan även ordna servering till slutna sällskap.

Bild och ljud

Vi arbetar med 4k (ultra-HD) kameror även om sändningen är i full HD eftersom det ger en bättre kvalitet. Totalt har vi 14 kameror och ett stort antal myggor. Ljudet är viktigt och därför arbetar vi med samma typ av headset som SVT.

Distanspresentatörer

Ibland har presentatörer inte möjlighet att vara med fysiskt på eventet, utan deltar på distans. Vi kopplar då in presentatören in i sändningen via t ex Zoom som de flesta är vana vid. Presentationer kan visas och studion i Stockholm kan ställa frågor.

Sändningen

Det ska vara enkelt att delta online. Vi har en egen event-plattform och vi kan även bädda in sändningar på mikrositer, kundens webb eller använda Zoom, Teams etc.

Branding – varumärket viktigt

Våra kunders varumärken är viktiga. Eftersom lokalen ligger lätt tillgänglig i gatuplanet väljer många att ha en egen roll-up. Vid live streaming kan vi lägga loggor på sändningen.