Event streaming

Nå dina kunder och din organisation – streama nästa event

70% av alla strategier sägs misslyckas beroende på bristande genomförande. För att lyckas med genomförandet krävs att organisationen förstår företagets strategi och vad som krävs av dem. Dessutom dubbelriktad kommunikation. Video gör att management kan nå ut till hela organisationen. Så kallade “town halls” är ett sätt att medarbetare får vara med i processen. Vi hjälper er utnyttja de nya digitala möjligheterna.

Management-event som streamas

“Town halls” är ett sätt för företagsledningen att nå ut med information till alla i företaget och låta anställda ställa frågor. Vi streamar den här typen av möten och ser till så frågor kan ställas. Streamen kan antingen bäddas in på er hemsida eller i vår lösning. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att diskutera vidare.

marknadsfringsevent-live

Marknadsförings-event

Live streaming är perfekt för produktlanseringar och för att nå ut med nya tjänster till kunder. Du skapar intresse både internt och externt och kan nå ut globalt. Vi har utrustningen och kompetensen som krävs för att nå ut på ett proffsigt sätt.

Molnlösningar för streamen

Eftersom de flesta sett event från t ex Apple som streamats finns det förväntningar på att det ska se bra ut. Vi har teknik och kunskap för att streama både små och stora event. Oftast är vi med redan från början och hjälper till med planeringen och tar fram grafik som passar. Streamen kan antingen bäddas in på er hemsida eller i våra lösningar. Oavsett vilket har vi lösningar.

frukost-med-kahn-pedersen

Digitaliseringen ger helt nya möjligheter att nå ut till dina kunder och hela organisationen

Ta vara på de nya möjligheterna genom att kontakta oss för en diskussion.

LÅT OSS KOMMA I KONTAKT!

Login